21 February 2010

Majlis Penghargaan Guru



Salam. Utk pmbikinan multimedia utk Majlis Penghargaan Guru yg bakal berlansung, ana harap dpt kerjasama antum berkenaan gambar antum ngan ipt masing2 (sila rujuk mail ana kt yahoo group). Lebih awal ana dpt, lebih cepat ana boleh siapkan. Semoga rancangan kita ini mendapat keizinan-Nya.

Jzkk utk segala kerjasama antum.


P/S: text dekat bahagian bawah pic diatas hanyalah hiasan semata2.

6 comments:

+akufobia+ said...

semangat.

Venopolymede said...

heh.... saje.

TawfiqRahmat said...

screenplay? huh?

Nur Jannah said...

lawas palings. gambar DQ banat, dlm proses..

jazakallah, luqman..

theSPREADER said...

nice.. nama2 kat bwh tu mengejutkan, kalau x bca nta tulis la. sbb x buat pape tetiba dapat name :)

Venopolymede said...

> tawfiq: heh, napa? saje jer letak screenplay (xtau pun amende tugasnye, haha)

> jannah: thx... ana akan menunggu.

> faizah: huhu, nama2 kt bwh tu ana main letak je, just nk kasi 'feeling' movie poster. xpe, kita semua sbnarnya terlibat scr lansung atau tak lansung...

Related Posts with Thumbnails