07 April 2011

Aimi Dah Tumbuh Kepak

Seperti yg tertera pada title yang agak merapu diatas tu, insyaAllah, sekiranya takde apa2 halangan, Aimi akan fly ke Jepun pada hari Jumaat 8 April 2011 utk sambung belajar di Kagoshima University. Semoga beliau selamat tiba di negara matahari terbit.


Ana pulak? Lama lagi kot. Mungkin seminggu dua lagi. heh~  Dah dapat Ibaraki University, Ibaraki pulak sebelah je Fukushima, leh teropong asap2 yang keluar dari loji nuklear tu. :P

Kalau tiada halangan kita bertemu di KLIA ye, hantar Aimi dan budak2 lain....

7 comments:

little daie said...

lambat sehari tau aimi dah fly...

Ada xgen hntar Aimi?

Luqman ルクマン said...

ana, amirS... ngan 4 org akhawat xgen

AmirSyafiq said...
This comment has been removed by the author.
AmirSyafiq said...

(bohong. mana.ada.kepak.ana.tengok) -pegi.sematamata.nk.tgk.kepak.

zizi05105 said...
This comment has been removed by the author.
Luqman ルクマン said...

kiasan je la mir.... nta nk sgt tgk kepak, meh gi pasar, byk kepak kt sana. kepak ayam ah. comel2 belaka

muna majidah said...

agak terkilan tidak berkesempatan memberi lambaian terakhir sebelum aimi pergi jauh.. (baca dgn nada paling sedih)

baru terbaca post ni sehari selepas hari kejadian

nak salahkan siapa?
diri sendiri sebab x baca DC dalam waktu terdekat

ukhti aimi, moga dirimu bahagia bersama tarbiyyah di sana~

Related Posts with Thumbnails