06 March 2009

Reunion Xgen

HEBAHAN AWAL

Reunion Xgen (mini loh)

10 Mac 2009 (selasa)

lepas maghrib - lepas isyak
(nak kumpul pagi2 pun buleh)

TEMPAT kat SMIH yang tercinta

dijemput semua :

Alumnai SRIH 1998-2003
Alumnai SMIh 2004-2008

daripada SRIH1998 - SMIH2008
hehe

siapa yang dah jadi ex-SMIh pun, sila2..maila datang.

kiranya,suma2 la datang ye..

macam2 ada..

sila respon kehadiran anda kepada saya di alamat email

amlie_syaheed@yahoo.com

atau

07-5589815

SAYA
(sarah hamizah zainal abidin)

2 comments:

+akufobia+ said...

hu.kalau dapat kumpul semua korang memang best la.hu.tak sabar nak tunggu report reunion korang ni.huhu.(kalau ana join comfirm memang paling tak malu la kan.ngee.)

+akufobia+ said...

hu.ni sebelum result keluar kan?huwa.nak buat qiam ramairamai untuk result SPM ke?best seh.

Related Posts with Thumbnails