05 May 2010

USRAH ONLINE !

.............



kepada mereka2 yang rindukan taman-taman syurga...

ayuh meriahkan majlis ilmu !!!




Assalamualaikum... Buat ahli x-gen yg dikasihi..., Kelab Remaja JIM KL akan mengadakan "Jom Usrah Online" setiap hari Khamis jam 9.00 hingga 10.00 malam melalui sistem Yahoo Messenger. Untuk itu, sesiapa yang berminat, sila add 'fhfansuri@yahoo.co.uk' dalam contact list YM . "Jom Usrah Online" ini akan bermula minggu hadapan pada hari dan waktu tersebut. Jom isi masa kita dengan program yang bermanfaat. Sebarang masalah, sila berhubung dengan Kak Yong. Jzkk "Ke Arah Remaja Soleh Wa Musleh"...


jom usrah online jom !

5 comments:

munir said...

macam kenal je emel tu~

TawfiqRahmat said...

waa..mantap2..
dunia dah makin maju..

+akufobia+ said...

da lama maju.ramai baru nak tahu kot.erkk.

+akufobia+ said...

erkk.[fhfansuri: actually usrah online ni anjuran KRJ KL utk remaja umu 12-17 thn yg duk area KL dan alumni KBM KL]

Anonymous said...

ha'a... sbb tu ajak x gen utk meriahkan... boleh berkongsi idea... pengalaman dan ilmu masing2...

kak yong ckp usrah online ni umum dan terbuka kpd semua tak kira tmpat dan umur...

jgn risau ! join jer !

Related Posts with Thumbnails