08 June 2009

small GATHERING akhwat



Pd 5 Jun 09, seramai ....(kire la sndiri) akhwat telah b'gathering di Angsana...
Plan asal nk ajak 23 org, tp mgkn ramai yg balik kg dn ade hal2 yg xdpt dielakkn dn mgkn juga mase yg x sesuai, maka hanya beberapa org yg dpt m'hadirkn diri...

Tujuan gathering ni nk sampaikn beberapa maklumat psl program2 yg akn diadakn(asyik sms je, pokai dah) dan nk tahu komitmen yg boleh diberikan..selain tu, sambil makan2 ade sedikit tazkirah(boleh diiktiraf as tazkirah) dan perkongsian pengalaman, cerita2 yg menarik...

Di sini ana letak beberapa gmba utk dikongsikn....yg duk study jauh2 tu jgn jeles...

alhamdulillah, amirah kite dpt join skali...

tukar camerawoman...makan2 sambil b'cerita...

siapa kate tgn yg menghayun buaian x boleh menggegarkn dunia??? Moga kami dpt m'buktiknnya...ade nmpk persamaan x kt lengan2 ni??...

setelah selesai makan dan b'cerita, kami round2 sekejap kt angsana dan beli sesuatu...setiap org beli satu tp lain2 warna...cube teka ape??...

then, perjumpaan b'akhir di BADAN apabila org yg paling lambat sampai minta diri utk balik dahulu...moga2 perjumpaan akn dtg akn m'dpt kehadirn yg lebih ramai dan lebih meriah...syukran pd yg telah menjayakn perjumpaan ni same ade secare langsung dan x langsung....ade jgk yg tlg m'jayakn tp die yg xdpt dtg..thanks a lot to them...

nadi : best la org yg buat prgrm sbb die boleh sesuaikn prgrm tu dgn jadual die...so, tggu ape lg??spe2 yg rajin nk wat program time cuti lain kali, aktifkn diri anda...
thanks to Kak Ima 4 the pics, xsempat nk edit ape2....

laporn drku,
Nadiah Mokri
batch10SMIH
bakal org BB
student MMU Melaka to-be
Diploma in Accounting

sekian, jzkk, wslm

6 comments:

TawfiqRahmat said...

gelang/bangle/perhiasan..

kali ni dpt pn jd 1st! haha..

Venopolymede said...

boleh x kalau ana nk gamba2 ni? nk masukkan dlm folder xgen...

bikrunnajah said...

mcm betul la tekaan nta tu tawfiq...

tafaddhol luqman..

theSPREADER said...

ah..jelesnye! napelah buat waktu ana balik kampung. tp takpe, akn dtg kita gi lain pulak ye..kat kl ke..huhu

bikrunnajah said...

jauhnye KL...tau la kt KL ramai akhwat...sian org yg blaja kt utara n selatan...

senanye nk wt gathering kt umah ana, tp ana x gerenti ramai boleh dtg...sbb jauh sgt...satu hari nnt IA...

+akufobia+ said...

hoho.takpetakpetakpe.semoga akan datang DIA permudahkan untuk semua.hoho.kasi meriah 1 dunia.lalala.kan nak gegar dunia.ngee.

Related Posts with Thumbnails