18 October 2009

Selamat Merempuh Peperiksaan Akhir Semester

Salam.

Khas bagi X-GEN yang akan menduduki peperiksaan akhir semester dari 19 Oktober hingga 16 November 2009, disini ada sedikit persembahan multimedia untuk tatapan semangat, tidak kira di mana jua, kami semua sedang merempuh ujian yang sama, diatas landasan perjuangan yang sama, dan menuju matlamat yang sama. Semoga perjuangan ini dapat kami rempuh dengan jayanya, dan cemerlang dunia akhirat, insya-Allah.



Link youtube: http://www.youtube.com/watch?v=LKQUXs8U5BY

P/S: Minta maaf banyak-banyak jikalau ada yg tak tersenarai, ini sahaja yang ana sempat letak berdasarkan maklum balas SMS / data dari laman web SMIH...

16 comments:

Sejadah_ungu :) said...

Alhamdulillah....
syukran kathir...

Venopolymede said...

thx...
sama2 lah kita doakan kejayaan mereka.. amin...

Abdullah Munir said...

syeikh..mana Taylor nyer??

Venopolymede said...

umm.. ana da tanya amin dgn zahid aritu, diorang kata taylors punya bulan 12... ni ana list yg dekat ja....

asif ya munir...

Venopolymede said...

*PEMBETULAN*

Finals untuk UiTM Perak, 28 Oktober

(harap maaf diatas kesilapan ini)

+akufobia+ said...

perindu sahabat.keke.

~amatullahdemalihah~ said...

nie yg sedih duduk uia.. taqwim selalu lain2... apapn bittaufiq wannajah utk semua~

bikrunnajah said...

alhamdulillah, da hbs final exam...
dlm mggu ni kuar result....hu...seram!!!

uia pun da hbs exam...
selamat mnggu result!!! moga najah yg dikecapi...

btw, t'haru tgk video ni wlpn xde nme ana...it's ok, phm, xkn nk tanye each person of xgen members...

syukran...

+akufobia+ said...

aa.UIA,the pelikest.USIM nak tiru gak.keke.

irfanmn said...

syukran akhi...mg allah bls usaha anta ni.tp yg UIA takde eh.br je lps exam apa,khamis ni kuar result,doakan.pelik sgt ke UIA ni?

+akufobia+ said...

aa.hampir la.lagi time barubaru ni,yang foundation final dia timetime raya.tak kasi bernafas pun.boleh jadi pengesian kat yang study kat UIA je la.tak boleh nak buat apa.

Abdullah Munir said...

ICPU exam 30/11-4/12

+akufobia+ said...

aa.musim exam.selamat mengexamkan diri semua.

Nur Jannah said...

korang abis 16 nov, kami time tu baru mula.

mula exam utk 12 juz, dr juz 11 - 22. doakan.doakan imtihan sbg wasilah, matlamatnya disisi Allah.doaka iadah untuk Dia,bkn smata2 imtihan.

Doakan lekat dlm kepala.lebih lekat dr gam gajah.doakan AlQuran tidak melaknat kami.sbb apabila ia melaknat, kami boleh jadi orang yang PALING ia laknat antara semua manusia.

AmirSyafiq said...

nau'zubillah
insyaAllah kitorg doakn, kn?

ana ter tny2
knp me rempuh final exam?
bkn me nempuh ke?
atau mmg nk rempuh?

xpe
xpenting pn

bittaufiq wannajah sumer
kitorg br hbs exam
tp 7hb nih ad exam lg
muet
kami senantiasa perlukan doa drpd antum sumer

p/s - luqman, len kali xyah letak name ana kot kt ucapan tuh, segan ah

Venopolymede said...

ana memberi penghargaan pd nta, tu yg ana letak nama nta.... kang org kata ana plak yg tulis tu...

Related Posts with Thumbnails